GC323ZF – Walk through Sibenik (nenájdená)

Neviem ako ostatní kešeri, ale nezvyknem logovať neúspešné hľadanie kešky. Našiel – nenašiel – ok, ide sa ďalej. No o tejto niečo napísať musím, pretože ma vážne mrzela. Bola to moja prvá multikeš, ktorú som sa rozhodol hľadať a všetko vyzeralo sľubne. Našiel som všetky waypointy, vypočítal finálne súradnice, no samotnú kešku sme nenašli. A to sme ju hľadali vlastne traja. Škoda, som si viac ako istý, že sme boli na správnom mieste.

Každopádne, aspoň sme mali peknú prechádzku po Šibeniku. Možno niekedy nabudúce… Tu sú teda aspoň fotky zo všetkých stanovísk.

Správna odpoveď – sova, lastovička a holub.
Rozdiel rokov na soche: 1074-1058=16 a potom -10=6
Počet diel: 2 (tu na fotke iba jedno) 🙂
Katedrála svätého Jakuba – zapísaná na zozname svetového dedičstva UNESCO. Počet reliéfov na vstupných dverách: 8.
Jaskyňa so sochou sv, Márie. Farba plotu: zelená. Inak aj miesto jednoduchej kešky, ktorú sme dokonca našli – GC322PD – Gospina spilja
Cintorín sv. Anny. Koľko krížov je na nápise? 3.

Gendzo

Cez deň pracujem ako IT manažéris. Po nociach robím vlastné web stránky a píšem články. Rád varím, cestujem a lúštim hlavolamy. Vo voľnom čase cvičím power jogu, čítam knihy a hľadám geokešky. A som šťastný majiteľ jednej skvelej manželky a dvoch detí k tomu. www.gendzo.sk/autor/gendzo-macher

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.