mBank a automatická 100% splátka kreditky

Súťaž o najdebilnejší bankový poplatok roku 2016 u mňa s prehľadom vyhráva mBank! Konkrétne za Nastavenú automatickú 100 % splátku na kreditnej karte vám banka strhne z účtu mesačne 1€. A je pritom jedno, či nejakú automatickú splátku vo výške 100% vykonali alebo nie. Jednoducho zaškrtnete si túto možnosť v internetbankingu a poplatok už fičí dole z účtu. Spokojne to mohli premenovať na „Chcem platiť banke nezmyselne 1€ mesačne“.

Keďže ja platím za kreditku ručne čiastku podľa môjho uváženia, a tak tomu bolo aj v tomto mesiaci, kontaktoval som mLinku. Moja reklamácia skončila arogantným oznámením operátora, že o zmene cenníka som bol včas informovaný e-mailom, takže právo je na ich strane. Krásny príklad, ako sa aj veľká banka dokáže znížiť k primitívnym oj*bávačským praktikám. Ďakujem pekne, do 3 minút bola podaná žiadosť o zrušenie karty.

Výňatok z cenníka platného od 1.9.2016 – poplatok 1€ za službu, ktorá v mojom prípade nebola nikdy poskytnutá.


Gendzo

Cez deň pracujem ako IT manažéris. Po nociach robím vlastné web stránky a píšem články. Rád varím, cestujem a lúštim hlavolamy. Vo voľnom čase cvičím power jogu, čítam knihy a hľadám geokešky. A som šťastný majiteľ jednej skvelej manželky a dvoch detí k tomu. www.gendzo.sk/autor/gendzo-macher

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.